Vad är det bästa Canine Heartworm medicin?

Har du hört talas om hjärtmask? Många människor som har djur vet om detta problem. Vet du var de kom ifrån och vilken behandling som är bäst? Om du bryr dig om din hund så ska du få intresserad av dessa saker och investera tid och pengar till att hålla hunden frisk. Du måste veta hur man väljer den bästa medicinen mot dina lurviga följeslagare.

Du ska veta att hjärtmaskar använda myggor som budbärare. Mosquito blir på hunden och förmedling av maskar. The hjärtmaskar Sjukdomen drabbar hundar, katter, kor och många fler djur. Av alla djur, hundar tenderar att få denna kärlek oftare. Du vill inte din hund att bli riktigt sjuk för att du missade de tidiga symptom som håravfall, viktminskning, dimsyn och kräkningar. The hjärtmask kan förvandla en hyperaktiv hund i en mycket svarar en.

Denna sjukdom är mycket allvarlig eftersom den orsakar en snabb försämring i hundens allmänna hälsotillstånd. För många ägare av nyheten att hunden har parasiter kan vara svårt att hantera. Du bör också veta att när det kommer till hjärtmaskar, veterinärer talar om förebyggande åtgärder och inte bota. Förebyggande läkemedel kommer att påverka larverna men de kommer inte döda mogna parasiter. De kommer bara att hålla marken ren.

Naturligtvis att förebyggande är inte ett botemedel, men hjärtmask är ganska hanterbar. Det finns många typer av läkemedel som verkar för att förstöra larverna och de finns i många storlekar, former och färger. Du kan få piller, krämer, injektioner eller tuggtabletter piller. Det gäller först prevent!

Dessa är några av de förebyggande läkemedel som hjälper din hund att bekämpa infektionen med hjärtmask parasiter. Iverhart Plus är ett mycket vanligt receptbelagt läkemedel och hundar gillar det eftersom det smakar lite som fläsk levern. Veterinärer säger att detta läkemedel ska ges till hunden en gång per 30 dagar, vilket innebär en gång i månaden. Du får inte missa 30 dagar eftersom läkemedlet avtar efter denna tidpunkt. Ge inte förebyggande medicin mot hjärtmask utan att tala med veterinären innan. Det finns några hundraser som behöver särskilda mediciner eller finns det olika biverkningar eller kontraindikationer.

Inte alla piller har smaker. En annan Heartgard medicin utan smak är Interceptor, ett läkemedel godkänt av FDA. Immiticide är ett läkemedel som angriper de mogna maskar och det har melarsomine, en arsenik-komponenten.

Dessa är bara några av de läkemedel som du kan ge hunden att hålla honom borta från hjärtmask. Läkemedlet kan förbättra ditt djurs hälsa. Också, innan någon behandling för hunden, se till att du ansluter dig och göra en del efterforskningar på egen hand så att du vet vad du sysslar med.

Sammanfattningsvis, låt inte din hund drabbas av hjärtmask eftersom de kan orsaka allvarliga symtom och även dödsfall. Hunden kan också gå in i en koma om sjukdomen inte behandlas. Så ta hunden till veterinären för en hjärtmask test och sedan ge hunden den medicin som ordinerats av veterinären. Ta hand om dina lurviga följeslagare och håll den borta från platser med myggor och behandla honom om du märker symtom. Oavsett vilken behandling du väljer, kommer hundens hälsa förbättras.